Gietharsen / gietplastics

Niet flexibele Shore D resins

Wij werken met een aantal materialen voor een Shore D niet flexibele, maar stijve materialen voor modellen. Door onze producten die kunnen worden gegoten, gespoten, gekwast hebben we onbeperkt veelzijdigheid. Bijna elke kleur, grootte, vorm, gewicht en uiterlijk kan worden bereikt. Door middel van een additief verdikkingsmiddel kan i.p.v. worden gegoten kan het materiaal ook worden gekwast of gespoten.

SG-serie polyurethaan giethars

SG-serie polyurethaan giethars is één van de meest populaire gietharsen van SynTec voor het maken van diverse solide modellen. Zowel gevulde als ongevulde modellen voor veel toepassingen en vacuümvorm modellen.

SG-serie

Personal

Poly Optic, glasheldere resin

Poly Optic glasheldere giethars van SynTec is een plastic resin voor speciale toepassingen. Deze materialen worden geadviseerd onder vacuüm te mengen of te gieten om de lucht te laten ontsnappen en luchtbel vrije gietstukken te produceren.

Poly Optic

Personal

EasyFlo plastic resin

EasyFLo is een eenvoudig te gebruiken vloeibare Shore D gietplastic resin. Met een super lage viscositeit is dit materiaal ontwikkeld voor het gieten, hol gieten en rotatie gieten. Met een volume mengverhouding van 1:1 is het een eenvoudig te verwerken materiaal met een snelle verwerking- en lossingstijd. Met kleur pigmenten van SynTec kunnen veel kleuren worden bereikt.

EasyFlo

Personal

Poly 15-serie P.U. hars

Poly 15-serie is een P.U. hars die kan worden gebruikt als een thermoplastisch-achtige, steen-achtige of tin look-achtige materiaal. Met een fiber kan deze worden gebruikt als een holle of versterkende steunmal.

Poly 15-serie

Personal